det var länge sedan nu..

Shit min lilla sko låda...
Kan inte ens minnas senast jag skrev något här, kan väl iofs bero på det gamla vanliga att man inte har nå vettigt att säga egentligen.
 
Dock ikväll fick jag sån lust att säga något till omvärlden. (även om den pissar på min blogg så ska jag ändå upplysa den om en del saker)
 
1: åker till Egypten för 2ggr med mammsen i morgon. ska bli sjukt skönt att få lite egen tid faktiskt, att komma bort från detta gråa land.
 
2: Jag är kär i en väldigt söt liten pojk vid namn Magnus som jag dock kommer sakna sjukt mycket när jag är borta känns det som (så lame men jaja)
 
3: jag fattar seriöst inte hur folk orkar sitta och jiddra på FB om man nu tycker så illa om folk i sin omgivning varför ens umgås med dem? och varför ens skriva på deras jäkla status uppdateringar?
när i hela friden slutade folk att leva sina liv på riktigt?
Börjar jag bli gammal eller vad är det som händer?
jag orkar inte lägga ner tid och ork på småfolk som sitter och giddrar över internet, säg det direkt till varandra istället så är det klart sen så slipper vi andra bli indragna,
Dock ska tilläggas att det kan vara rätt underhållande samtidigt att läsa då det är så iq-befriat så det blir skrattretande.
 
Nä om man skulle ta och göra någon nytta och typ gå på toa eller något sådant typ
 
Take Care see youu soon ! and don´t forgett to
Fly high and krasch like a superstar !

RSS 2.0